Biluta Magica- intravaginala

Biluta Magica- intravaginala

The Magic Ball

Detalii


50,00 RON cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anuntama cand este disponibil

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 5 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 5 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 1,00 RON.


Aveţi întrebări?

Dragos: offline

OFF

Comandaţi aici:

TIMPURI NOI - 0729881325

43522250

1 other products in the same category:

 Produs  fitoterapeutic  pentru femei sub formă de bilute!

Caracteristici:

“Biluta Magica” pentru afecţiunile ginecologice, fabricata în China, face parte din gama de produse profilactorii. Reţeta de fabricaţie este inspirată din izvoarele medicinii chineze care are o experienţă de peste 5000 de ani.

În componenţa sa, are câteva zeci de extracte din plante pur naturale, produsul fiind omologat cu Certificatul GMP (Standardul Internaţional al Calităţii). „Biluta Magica” are o acţiune antiinflamatoare, antiparazitară, bacteriostatică. Stopează dezvoltarea afecţiunilor legate de prezenţa bacteriilor şi fungiilor (candida albicans).

Componentele de bază sunt: Sofran,Sange de balaur,radacina de sofora galben  deschis,Ligusticum,Chuanxiong Hort,Rizom de sofran de India albastru-verzui,Fruct obisnuit de cnidiu.

Produsul manifestă acţiune terapeutică în:

*Cervicite, cervico-vaginite, anexite, eroziuni ale colului uterin, dereglări ale ciclului menstrual, dereglări hormonale, dismenoree, sterilitate, in scăderea libidoului, infecţii urogenitale (esherihia coli, ureaplasma, micoplasma, proteus vulgaris, trichomonează, HIV şi blenoragia, hlamidioza), cistite, infecţii urinare cronice (slăbirea sfincterului vezicii urinare), afecţiuni transmisibile prin contact sexual neprotejat.

* Are efect analgezic, elimină rapid procesul inflamator şi ajută la refacerea mucoasei colului uterin. După folosirea unei singure bucati se poate observa un efect deosebit.

Mod de folosire:

* Înainte de utilizarea produsului ne spălăm bine pe mâini cu săpun antibacterian.

* Se desface aţa cu care este înfăşurat şi se introduce în vagin, nu mai puţin de 7 centimentri.

* Se ţine în vagin timp de 2-3 zile după care se trage de aţă şi se scoate ca un tampon obişnuit.

* Următorea „biluta” se poate folosi numai după 24 de ore de la folosirea primei unitati.

Atenţie!

* Produsul se foloseşte în afecţiunile ginecologice ca o metodă de tratament profilactoriu.

* Nu se permite folosirea produsului în timpul ciclului menstrual.

* Folosirea produsului de către femeile însărcinate şi virgine este interzisă.

* Cu atenţie se administrează persoanelor cu alergii.

* În timpul tratamentului se interzic relaţiile intime. În cazul în care totuşi doriţi să aveţi contact, se scoate „biluta” şi se igienizează vaginul. Contactul sexual se permite după 3 ore de la igienizare. (dar este de dorit să se respecte tratamentul complet pentru a avea rezultatele dorite).

* Nu se permite folosirea produsului cu 7 zile înaintea ciclului şi 3 zile după ciclu.

* Cura de tratament este de 9 bucati (una după alta cu intrerupere de 24 de ore între ele). În cazul afecţiunilor ginecologice cronice şi acute este indicat de a administra 2-3 cure de tratament.

* În cazul unui ciclu normal se recomandă 3 bucati pentru a elimina cu efect bacteriile şi viruşii. După un contact sexual neprotejat este de ajuns de a folosi o singura bucata pentru a preveni infectarea cu bacterii şi viruşi. În cazul avortului se pot folosi 3 bucati după procedură.

* Ca efect profilactic se recomandă a se folosi 1 bucata pe lună.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

produs (gol)

Newsletter